Instagram 4.1 permite importul videoclipurilor deja facute

Publicat pe 8 aug. 2013 - 18:50 de Mîrzac Iulian

Instagram 4.1

Instagram a lansat astazi un update care aduce imbunatatiri aplicatiei de photo sharing detinuta de catre Facebook. Functii noi la upload-ul videoclipurilor si fotografiilor au fost introduse. Inca de cand au introdus posibilitatea de a posta videoclipuri publicul a cerut si upload-ul unui videoclip din memoria telefonului deja creat cu aplicatia nativa Android.

Bun deci v-am lamurit acum puteti selecta si videoclipurile create inainte. Pot sa va spun de pe acum totusi ca functia de filmare nu se activeaza pe telefoane mai slabe: un HTC ChaCha are 800 MHz si functia este anulata pentru ca nu ar avea destula putere de procesare pentru videoclipuri. Suportul pentru filmare de videoclipuri a fost extins totusi pentru Android 4.0 care a avut cele mai multe cereri in comunitate.

Daca videoclipurile sunt mai mari de 15 secunde puteti taia videoclipurile facute in prealabil.

Pentru fotografii acum exista un buton care odata apasat iti indreapta fotografia automat, dar exista si un slider cu care vei putea corecta eventualele greseli la indreptare.

Faceti update in Google Play !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: