Google Maps Android primeste un update

Publicat pe 11 ian. 2012 - 20:28 de Mîrzac Iulian

Odata cu inceperea CES 2012 Google s-a gindit bine si a adus noua versiune de Google Maps pentru Android care aduce noi imbunatatiri importante precum: imbunatatirea consumului de energie, directionare mai buna pe harta si noile harti interioare pentru locatii importante. Lansarea la CES a venit si cu o harta interioara pentru locul unde se desfasoara CES 2012, astfel toata lumea a putut testa live pe smartphoneul sau Android noua unealta din Google Maps. Pentru ca Floor Plans este inca in beta Google nu da voie oricui sa introduca harti de interior in sistem momentan.

Transit Navigation care si el se afla in stadiul beta este functia care te ajuta sa gasesti usor mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la destinatie. De acum poate fi utila chiar si daca ai pierdut semnalul GPS, estimand locatia in functie de viteza pe care o aveai in momentul in care s-a pierdut semnalul. In plus acum exista mai multe trasee pentru transportul public (in Romania inca nu este valabila).

Pana acum Google Maps avea o problema atunci cand accesai Latitude si Location History, aplicatia consuma cam multa baterie asa ca  Google a rezolvat acest bug si nu ar trebui sa mai fie probleme de acest gen.

Android Market

Prezentare video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: