Cum stăm cu Social Media în România – Ianuarie 2015

Publicat pe 30 ian. 2015 - 9:50 de Mîrzac Iulian

Social Media in Romania Ianuarie 2015Cristi revine cu statisticile social media din România pe Ianuarie 2015. Facebook crește vertiginos la nivel mondial atingând aproape 1.4 miliarde de conturi active. Cel mai interesant este că mai mult de jumătate din aceste conturi active sunt accesate zilnic. Facebook încă este pe val, are creștere continua, și gândul lui Mark de a oferi internet gratuit în zonele slab dezvoltate ale lumii alături de decizia de a oferi o versiune Facebook Lite (care este foarte mică și consumă foarte puține resurse) înseamnă că nici nu se va opri din creștere prea curând. Are un algoritm bun prin care-ți sugerează posibile persoane apropiate din asocierile pe care le face privind grupurile de prieteni pe care anumite persoane le au. Adică dacă adaugi niște prieteni din liceu, s-ar putea ca la prieteni recomandați să-ți apară alți colegi de liceu.

3 miliarde de videoclipuri pe zi sunt vizualizate mai spune Zuckerberg însă nu se știe câte dintre acestea pentru că așa au dorit ei, pentru că știți și voi că pornesc singure acum.

745 de milioane de utilizatori intră zilnic şi de pe mobil și de pe PC, însă cel mai important este că un mare procent dintre ei (526 milioane) dintre ei intră numai de pe mobil.

Creșterea Facebook față de Ianuarie 2014 în România, este de 800.000 de conturi, deci treaba este bună și la noi, se mai observă din luna Octombrie creșteri mărișoare pe toate rețelele din lista de mai sus, în special pe Instagram, LinkedIn, Foursquare dar și Twitter care nu vrea să moară are creșteri mici de 2.000 de conturi noi active.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: