Google Drive ar oferi 5GB de stocare online gratuit?

Publicat pe 4 apr. 2012 - 0:49 de Boboc Gheorghe

Google urmează să lanseze un serviciu de stocare online a fișierelor numit Google Drive. De fapt, acest lucru se aștepta și cu cîțiva ani din urma, dar proiectul era în așteptare sau anulat…pînă acum. Există numeroase rapoarte recente care ar arăta ca Google ar lansa serviciul său anul acesta. Cei de la Talk Android au reușit să obțină un screenshot care arată pagina principală pentru viitorul Google Drive.

Dacă acest lucru va fi adevărat atunci se pare ca Google va oferi 5GB de stocare gratuit. De asemenea, utilizatorii pot plăti pentru mai mult spațiu suplimentar, în cazul în care este nevoie. Ideea este că odata cu incărcarea fișierelor in Google Drive, le vei putea accesa de pe un PC, smartphone, tabletă sau oricare alt dispozitiv cu browser web. Dacă modificați un fișier de pe un computer, acesta va fi sincronizat si pe alte dispozitive.

Google oferă deja utilizatorilor 7GB pentru e-mail-ul lor, 1GB pentru Google Docs, și 1GB pentru Picasa. Dacă utilizați Google Music, puteți încarca pînă la 20.000 melodii. Google va merge cap la cap cu servicii similare ca Dropbox, Box, SugarSync etc.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: