Google cauta cel mai bun om de stiinta !

Publicat pe 22 ian. 2011 - 19:41 de Mîrzac Iulian

Google a lanseaza Google Global Science Fair cel mai mare targ de stiinta, iar daca esti elev si ai intre 13 si 18 si ai un computer cu conexiune la internet te poti inscrie si tu. Ca esti din America, Africa, Europa sau Asia nu conteaza, toti tinerii cu varstele mentionate mai sus pot sa-si posteze experimentele online.

Marele castigator va primi o bursa de 50.000 $ din partea Google, o expeditie de 10 zile spre Insulele Galapagos cu National Geographic, la alegere o experienta unica la unul dintre partenerii targului:

CERN, Google, LEGO Group sau Scientific American, un premiu personalizat de la LEGO si access la arhiva Scientific American pentru scoala la care inveti.
Se vede ca Google cauta idei mari care ar urma sa schimbe lumea. Ceea ce se cere este ca “cei mai straluciti elevi din lumea intreaga sa trimita cele mai interesante idei, cele mai creative proiecte care sunt relevante lumii din ziua de astazi”.
Intrarea este gratuita ceea ce ajuta extrem de mult elevii care traiesc in zone mai sarace. Inscrierile se fac pana pe 4 Aprilie 2011.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. terry 22/01/2011 at 22:17 - Reply

    Interesant ma incadrez perfect , m-au gasit :)).

    • Mirzac Iulian 23/01/2011 at 00:07 -

      :)) ai bun, atunci inseamna ca mergem in Galapagos :P

Postează un comentariu: