Google Alerts primește un nou design

Publicat pe 25 iul. 2014 - 8:43 de Mîrzac Iulian

Google Alerts

Poate o parte dintre voi considerau că Google Alerts va fi închis ca și Google Reader dar se pare că Google are încă planuri cu acest serviciu, ce-i drept și eu și multe alte persoane știu că-l utilizează probabil l-au considerat util pentru business-ul lor.

Dacă în ianuarie acest an a primit un ușor upgrade la interfața grafică acum se pare că interfața grafică a fost modificată complet, este cea mai mare schimbare care au făcut-o cei de la Google. Ca și în imaginea de mai sus, ce vei vedea pe prima pagină va fi un search bar dedesubtul căreia vei putea gestiona ușor cuvintele cheie care declanșează rezultatele care ți se trimit pe email.

Vei primi o listă de alerte sugerate chiar dedesubt ca tu să nu ratezi nici o informație, dar nu știu cât de utilă este.

Cam atât înseamnă acest update, personal mă așteptam să introducă mai multe funcții după atâta timp de când există pentru că este o unealtă bună pentru a găsi articolele care apar pe un subiect anume.

 

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: