iPad Mini 3 va fi foarte subțire

Publicat pe 24 iul. 2014 - 9:15 de Mîrzac Iulian

iPad Mini - 13

Suntem la câteva luni depărtare de a fi lansate mai multe produse Apple, printre care și iPad-uri și noile iPhone-uri, iar publicul și o parte din presă se așteaptă chiar și la un Apple TV nou și un iWatch, dar pentru că nu se știe  niciodată la Apple ce urmează cel mai bine este să așteptăm ziua lansării :P.

Totuși, mai multe articole din presă arată că noul iPad Mini nu va avea un upgrade obișnuit, chiar Tim Cook a declarat în mod evaziv că noul iPad va avea îmbunătățiri majore (dar nu a menționat și modelul). Chinezii publică o știre în care se scrie că va fi mai subțire cu 30% decât prezentul iPad Mini 2 (iPad Mini Retina) care are 7.5 mm (deci aproximativ 5 mm). Galaxy Tab S 8.4 deja a fost lansat cu 6.6 mm grosime deci se poate și probabil vom vedea un iPad Mini 3 de 5mm.

Au mai scris în articol despre viitorul procesor A8 care este așteptat și pe iPhone 6, și Touch ID care va fi integrat cu siguranță și pe iPad-urile de anul acesta.

Printre altele se menționează și de un iPad de 12.9 inch însă eu nu prea cred că dezvoltă așa o tabletă fiind exagerat de mare, dar cine știe poate se iau după Microsoft și vor face un singur sistem de operare pentru Desktop, tabletă și smartphone :P.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: