Galaxy Player – raspunsul Samsung la iPod Touch

Publicat pe 22 mart. 2011 - 14:17 de Tita Mihai

Dupa ce au fost prezentate oficial pentru prima data la MWC luna trecuta, modelele Galaxy Player 4 si Galaxy Player 5 de la Samsung vor fi disponibile pe piata din SUA in primavara. Galaxy Player arata ca si telefoanele din seria Galaxy de la Samsung dar ii lipsesc functiile de apelare si mesagerie. Noile playere de la Samsung in variantele de 4 si 5 inci , de unde si numele, vor fi bazate pe sistemul de operare Google Android versiunea Froyo (2.2) dar care va putea fi actualizat la Android Gingerbread (2.3) printr-un update. Desi ii lipseste functia de telefon, utilizatorii de Galaxy Player vor putea efectua apeluri prin VoIP, modelul de 4 inci avand aplicatia Skype preinstalata.

Ambele modele au camere foto principale si secundare, cea principala fiind de 3.2 megapixeli cu autofocus iar cea secundara este de tip VGA, modelul de 5 inci are si flash la camera principala. Ca si conectivitate, ambele modele dispun de WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 si slot de card microSD. Singurele diferente dintre cele doua modele fiind marimea display-ului si faptul ce modelul de 5 inci are flash, dar desi display-urile au marimi diferite unul fiind de 4 inci si unul de 5 inci, rezolutia acestora este aceasi, 480 x 800 de pixeli.

Memoria interna a fiecarui terminal este de 8 Gb, suficient zic eu pentru stocarea de filme, muzica si jocuri, dar daca acesta nu va ajunge puteti extinde aceasta memorie cu ajutorul cardurilor microSD pana la 32 Gb. Galaxy Player suporta si Adobe Flash 10.1 pentru o navigare online fara probleme. Formatele suportate sunt destul de multe la numar, printre care si MP4, H.264, DivX, Xvid, MP3, FLAC, Ogg Vorbis si AAC.

Samsung nu a specificat deocamdata un pret sau o data de lansare exacta. Samsung Galaxy Player1

Samsung Galaxy Player2

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: