Folositi „Copy-Paste” in Gmail

Publicat pe 10 apr. 2011 - 12:33 de Tita Mihai

Faptul ca putem folosi metoda drag and drop pentru a adauga poze in mesajele Gmail este deja stiut, dar se pare ca le putem da si copy-paste, o metoda care functioneaza la fel de bine ca si drag and drop si care in unele situatii este mai convenabila.

Pasii care trebuie urmati sunt foarte simpli: click dreapta pe imaginea dorita si selectati „copy image” apoi va duceti in Gmail si selectati Edit> Paste, sau mai simplu puteti folosi scurtatura „Ctrl+V”. Daca folositi Google Chrome imaginea va aparea direct in mesaj si veti putea trimite mesajul normal ca si pana acum.

Ambele metode sunt eficiente, dar in cazul in care aveti desktop-ul plin de ferestre deschise o sa va vina mai greu sa folositi metoda „drag and drop”, metoda copy-paste dovedindu-se in acest caz a fi mai convenabila. O mica smecherie care poate fi foarte utila in unele cazuri, care deocamdata functioneaza bine in Google Chrome si pe care o asteptam si pe alte browsere. Screenshot-urile sunt facute in Firefox, si aparent functioneaza, dar dupa ce ai trimis e-mail-ul cu poza destinatarului ii va aparea codul sursa al imaginii.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: