Dolphin Browser Mini 2.1 – browser de mobil

Publicat pe 11 apr. 2011 - 23:58 de Tita Mihai

Browser-ele mobile incep sa semene din ce in ce mai mult cu suratele lor mai mari de pe sistemele desktop si sa ofere tot mai multe functii asemanatoare. Insa nu doar partile bune au fost „imprumutate” ci si cateva mai putin bune cum ar fi crash-ul browser-ului care uneori are loc cand tie lumea mai draga. Browser-ele de pe sistemele desktop ofera functia „restore tabs” care va da posibilitatea sa redeschideti toate paginile pe care le aveati deshise in momentul crash-ului. Nu multe browsere mobile ofera aceasta functie insa Dolphin Browser Mini o face.

Acest browser mobil ofera prin ultima sa versiune Dolphin Browser Mini 2.1 suport pentru functia „restore tabs” si posibilitatea de a administra spatiul pe care browser-ul mobil il ocupa in memoria smartphone-ului vostru. Puteti sterge tot de la cache la istoria download-urilor efectuate. Daca tineti apasat butonul „inainte” sau „inapoi” in browser, va va aparea lista cu ultimele pagini vizitate. Daca vreti sa aflati ce mai poate face browser-ul Dolphin Mini 2.1 il puteti descarca gratuit de pe Android Market. Browser-ul suporta sistemul de operare Android 1.6 sau mai nou.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: