BenQ lanseaza noul model de Joybook – S32B

Publicat pe 12 apr. 2008 - 0:00 de Mîrzac Iulian

BenQ lanseaza Joybook-ul S32B, cu diagonala ecranului wide de 13,3” (33,78 cm) Ultra Vivid. Noul model se remarca prin design-ul conceput exclusiv de Lifestyle Design Center de la BenQ, cu linii fin conturate, fiind infrumusetat de o banda argintie inscriptionata cu logo-ul BenQ.

Ecranul wide 16:10, de 13.3”(33,78 cm), Ultra Vivid de la BenQ, are o luminozitate inalta de 250 cd/mp, oferind culori performante, imagini de inalta definitie (Wide XGA 1280×800) datorita avantajului creat de folosirea tehnologiei BenQ DBEF™ (Display Brilliance Enhancement Film). DBEF™ are ca scop imbunatatirea imaginii prin cresterea luminozitatii, scaderea reflexiilor luminii (datorita stratului anti-reflexie ce absoarbe lumina), asigurand culori saturate, clare dar si detalii de o acuratete deosebita.

Modelul S32B beneficiaza de tehnologia Intel® Centrino® Duo cu procesorul Intel® Core™2 Duo T5550 si chipset-ul Intel® GM965 Express ce asigura functionarea tuturor operatiunilor in conditii optime, chiar si atunci cand sunt deschise mai multe aplicatii.
Camera web de 1,3 megapixeli QEye incorporata si microfonul intern iti permit sa te bucuri de video chat-uri cu familia sau prietenii ori sa impartasesti capturi de ecran doar printr-un simplu click pe Qshot. In ceea ce priveste calitatea audio, tehnologia SRS TruSurround XT imbunatateste sunetul, virtualizand mai bine canalele si creand speakere pentru a oferi spatialitate.

Conform viziunii si misiunii BenQ „Bringing Enjoyment’N Quality to Life”, toata gama de produse Joybook face subiectul a 25 de teste, cum ar fi: rezistenta la zgarieturi, presiune, socuri, vibratii, temperaturi inalte si scazute si altele. Toate acestea, pentru a oferi produse de calitate, fara compromis. Rezistenta rezultata a Joybook-ului S32B ii permite utilizatorului sa se bucure de o experienta in utilizare lipsita de griji.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: