FinePix XP 170 – compacta cu Wi-Fi de la Fujifilm

Publicat pe 10 mai 2012 - 17:59 de Tita Mihai

Camerele foto compacte din seria FinePix XP sunt create pentru a fi rezistente si pentru a face fata intemperiilor, noua aditie a familiei XP de la Fujifilm este XP 170, o camera foto cu un display de 2.7 inci si un senzor de 14.4 megapixeli. Accentul este pus pe partea de rezistenta, performantele foto cazand pe planul doi. FinePix XP 170 este rezistanta la apa pana la o adancime de 10 metri, poate fi scapata de la o inaltime de aproximativ 2 metri fara sa pateasca ceva si poate functiona si la o temperatura de -10 grade Celsius.

Pana acum XP 170 nu este cu mult diferita fata de concurenta de la Olympus, dar aici intervine atuul acestei camere foto, conexiunea wireless. Prin intermediul aplicatiei Photo Receiver (disponibila pentru iOS si Android) puteti transfera fotografiile din memoria interna a camerei sau de pe cardul acesteia direct intr-un smartphone sau tableta si mai apoi pe Twitter sau Facebook dupa preferinte.

Incepand cu luna urmatoare puteti achizitiona aceasta camera incepand de la 950 lei.

Mai jos o demonstratie a tehnologiei wireless de pe FinePix XP 170.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: