Finala Net Start-Up

Publicat pe 22 nov. 2011 - 19:43 de Mîrzac Iulian

Net Start-Up a fost un eveniment care s-a desfasurat in paralel cu Netcamp 2011 in cadrul caruia au fost selectate 20 dintre cele mai interesante proiecte dedicate tehnologiei si Internetului. Participantii au avut sansa sa discute cu o parte dintre cei mai cunoscuti antreprenori din mediul online si sa primeasca sfaturi pentru cresterea afacerii. Pana la finalul zilei s-a mai facut o selectie pentru a ramane cu 5 cele mai bune proiecte.

Proiectul castigator de anul acesta a fost Whatfontis.com un online tool cu care poti afla rapid fontul folosit de catre un site, o aplicatie, doar trimitand o imagine catre server si confirmand acel text.

Proiecte selectate

Bcklinks.com – aplicatie web pentru administrarea backlinkurilor (link management tool). Cu alte cuvinte Bcklinks.com te anunta daca unul dintre site-urile unde ai un link platit a scos linkul, sau i-a adaugat un atribut nofollow. Taxa aplicata este de 5$ pentru 50 de linkuri administrate.

Nexi.me – aplicatie web destinata businesurilor care isi doresc recomandari de la angajatii deja existenti pentru posturile libere, totul printr-o retea de socializare. (Find top talent through your employees’ social networks.)

Whatfontis.com – aplicatie web care te ajuta sa gasesti foarte simplu fontul pe care-l foloseste (sau cea mai apropiata versiune) un site intr-un logo/text, dintr-o imagine pe care o uploadezi pe site.

SMSFotbal.ro – Dan Virtopeanu a lansat din 7 noiembrie acest joc de fotbal care se poate juca pe orice telefon care poate trimite SMS-uri. Se joaca simplu impreuna cu prietenii tai, raspunzand prin SMS cu actiuni care au asociate numere. (Exemple de actiuni in timpul jocului: 1-pentru pasa, 2-pentru dribling, 3-pentru sut).

WeGetThere.com – A funding platform for travellers, explorers and adventurers.

 

Finala Net Start-Up Live

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: