Facebook va permite live streaming tuturor!

Publicat pe 29 ian. 2016 - 8:38 de Mîrzac Iulian

Facebook Live Streaming

Dacă vorbim de live streaming (sau transmisiuni în direct mai pe românește) Periscope (Twitter) este cea mai cunoscută aplicație. Utilizatorii de iPhone pot deja să transmită live direct din aplicația de Facebook, însă în acest moment disponibilă opțiunea doar pentru Statele Unite, urmând ca opțiunea să fie disponibilă întregii lumi.

Pentru a face o transmisiune live trebuie să apeși Update Status apoi butonul Live Video. Pentru că materialul video înregistrat în timp real va rămâne în secțiunea video și după ce oprești transmisia vei fi întrebat dacă chiar ești sigur că vrei să începi. Astfel vei evita momente stânjenitoare ori nu vei consuma aiurea megabiți din abonament / extraopțiune.

Prietenii vor putea comenta în timp ce transmiți live.

Tind să cred că Periscope va avea probleme cu creșterea bazei de utilizatori, mai ales că userii își doresc totul într-o aplicație și Facebook le cam oferă asta. Problema majora a aplicației Facebook este consumul de resurse.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: