Facebook testează o aplicație care consumă puține resurse!

Publicat pe 28 ian. 2015 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Facebook Lite

Facebook pregătește o surpriză utilizatorilor de smartphone-uri mai slabe, o aplicație care are un consum de energie, de date și de memorie mai mic decât aplicația actuală. Actuala aplicație știți că are destul de mare probleme și pe iOS și pe Android, în principiu pentru că ocupă mult dar și pentru că face un transfer de date mare (imagini, video mai nou).

Se numește Facebook Lite și deocamdată este utilizată de 10.000 – 50.000 de utilizatori începând cu 20 Ianuarie. Momentan este disponibilă în țările următoare: Bangladesh, Nepal, Nigeria, South Africa, Sudan, Sri Lanka, Vietnam și Zimbabwe, urmând să fie disponibilă global cel mai probabil. Aplicația are incredibila dimensiune de 252KB care înseamnă că încarcă cel mai probabil că aplicația este web based.

Promite să încarce datele din contul tău de Facebook chiar și pe conexiuni 2G (GPRS sau EDGE) ca și cum ai avea o conexiune 3G – 3.5 G.

Aplicația apare în Google Play însă nu poate fi downloadată momentan, (poate printr-un server de Ghana :) ).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: