AMD produce și SSD-uri de acum

Publicat pe 8 aug. 2014 - 9:20 de Mîrzac Iulian

SSD AMD Erau zvonuri încă din luna Aprilie că AMD ar dori să ofere gamerilor și SSD-uri, deja au lansat memoriile RAM Radeon, ei bine au apărut confirmări pe mai mult surse de încredere, iar conform Zdnet.com vor folosi chipuri de memorii Toshiba pentru stocare. Vor intra în competiție cu producători precum: Kingston, Samsung, Intel și OCZ

Vor fi trei modele pentru început branduite Radeon R7 după cum urmează: Radeon R7 120G, Radeon R7 240G, și Radeon R7 480G. Toate vor avea viteze de citire de 550 MB/s și ar urma să țină aproximativ 4 ani, după care se va recomanda să le schimbați.

Modelul de 120GB ar avea o viteză de scriere de 470MB/s în timp ce următoarele două versiuni vor avea viteze de scriere de 530MB/s. Vor include o tehnologie de encriptare a datelor de 256-bit AES.

Îmi place că AMD scoate componente branded de mai multe tipuri, în curând ne vom construi computere numai cu componente AMD.

SSD-uri AMD

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: