Ecranul OLED vine pe iPhone 7

Publicat pe 24 mai 2016 - 8:43 de Mîrzac Iulian

iPhone Concept

Apar vești din ce în ce mai multe despre iPhone 7, printre care și aceea că viitorul smartphone Apple trece la ecrane OLED. Informația vine de la Bloomberg și se pare că furnizorii se pregătesc deja de producția în masă a ecranelor necesare pentru acest telefon.

Applied Materials este una dintre companiile cu care lucrează producătorii de display-uri de și care a primit comenzi în valoare de 700 milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului.

CEO-ul Applied Materials – Gary Dickerson – a declarat că: „Nu este un eveniment singular, și că va fi o creștere sustenabilă a business-ului. Cu toții știm cine este liderul industriei de telefoane mobile.”

Furnizorii principali de display-uri pentru Apple sunt: Sharp, LG Display, și Samsung au raportat că integrează noi tehnologii pentru producție, iar Bloomberg crede că este un alt semnal de alarmă pentru ce urmează să vină în toamna acestui an.

În acest moment nu se știe dacă și modelul de 4.7 inch va include un ecran OLED, dar există informații că o înțelegere deja a fost semnată cu Samsung pentru livrarea de ecrane 5.5 inch (informație evident neconfirmată oficial).

Mai există varianta să vină un nou model de smartphone care să fie și mai mare decât cele două deja existente pe piață însă momentan nu sunt motive mari să credem asta, mai așteptăm zvonurile să „curgă”.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Iphone7 24/05/2016 at 16:17 - Reply

    IPhone 7 ar trebui sa vina cu ceva care sa se diferentieze semnificativ de predecesoarele modele. Concurenta cu Samsung S7 edge e mare, din punct de vedere tehnic Edge sta destul de bine

Postează un comentariu: