Ecranul iPhone 6 posibil fără ramă laterală a ecranului [Zvon]

Publicat pe 5 mart. 2014 - 18:22 de Mîrzac Iulian

iPhone 6 - Concept

O imagine apărută pe Internet s-ar putea să ne arate exact cum va arăta suprafaţa de protecţie a ecranului pentru unul din telefoanele ce vor fi lansate de Apple acest an. Cu toate că imaginile nu pot fi confirmate ca fiind autentice ( au fost destule fake-uri în fiecare an), acestea vin de pe un forum chinez WeiPhone, de unde au mai venit informaţii/imagini care s-au dovedit reale.

Priviţi imaginea de mai jos şi o să vă daţi seama că prima suprafaţă provine de la iPhone 4S a doua de la iPhone 5S, iar a trei s-ar părea ca este de la iPhone 6. Imaginea ne sugerează ca telefonul ar fi de aceleaşi dimensiuni doar că ecranul sau display-ul care va fi integrat în carcasa telefonului va fi mai mare, eliminând rama laterală şi extinzând ecranul şi în sus. Se vede cum butonul home sta chiar în buza display-ului.

În acelaşi timp există şi surse care spun că este falsă imaginea şi că este un capac de iPhone 5S modificat mecanic, iar butonul ar avea o poziţie ciudată. Noi credem că este reală imaginea altfel ar fi o lucrătură foarte bună din partea celui care a şlefuit la ea.

Voi credeţi că este falsă sau adevărată imaginea ?

Sursa

Protectie ecran iPhone 6 - Zvon

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Liviu Bara 20/09/2016 at 14:40 - Reply

  Il am de cateva zile, pana cum se misca excelent si pare destul de rezistent.

 2. Starciuc Ioan 17/03/2014 at 18:39 - Reply

  Nu cred ca va fi prea rezistent, dar dupa cum stim fiecare model a venit cu ceva nou. Sa-l asteptam !

  • Mîrzac Iulian 17/03/2014 at 18:45 -

   Mie mi-a placut pana acum cum a evoluat designul telefonului, cred ca cel mai bine ar investi in materiale noi decat intr-un design nou.

Postează un comentariu: