iOS 7.1 ar putea fi lansat săptămâna aceasta ! [Zvon]

Publicat pe 5 mart. 2014 - 8:55 de Mîrzac Iulian

iOS 7

Ultima versiune a sistemului de operare mobil conform unui zvon s-ar putea lansa chiar de săptămâna aceasta. John Gruber editor pe blog-ul Daring Fireball spune că după ce compania a testat sistemul de operare în versiune beta timp de mai multe luni va dori să lanseze noua versiune împreună cu o aplicație pentru live streaming-ul evenimentului iTunes Music Festival care se va ține în orașul Austin, Texas pe 11-15 Martie.

Această deducere a fost făcută în baza aplicației de Live Streaming care are ca cerință minimă iOS 7.1 şi care urmează să fie lansată cât de curând. Cred că nimeni nu se aşteaptă la schimbări majore pentru sistemul de operare, dar sunt aşteptate în schimb îmbunătăţiri legate de stabilitate, rezolvarea anumitor bug-uri, nişte mici îmbunătăţiri pentru aplicaţia pentru camera foto, probleme cu consumul prea rapid al bateriei în anumite cazuri.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: