Dirt 3 – trailer cu Ken Block

Publicat pe 8 aug. 2010 - 8:00 de Mîrzac Iulian

Fani ai jocurilor cu masini de raliu fiti pe faza pentru ca DiRT 3 a fost anuntat de catre compania producatoare – Codemasters. Pentru a atrage cat mai multe priviri asupra acestui joc compania s-a gandit ca trailer-ul de prezentare sa-l conceapa impreuna cu Ken Block, renumitul pilot de raliu din america si Fordul sau Fiesta brand-uit Monster World Rally Team.

Jocul va fi lansat in 2011 si va fi disponibil pentru PC-uri si bineinteles XBOX 360 si PS3. Va contine mai mult de 50 de masini si 1oo de circuite, cu diferite regiuni precum Norvegia, Monte Carlo, Africa si America.

Noile imbunatatiri ale jocului vin pentru noul sistem de cariera care va putea permite sa faceti competitii intre echipe. Deasemenea reluarile inregistrate in timpul cursei vor putea fi editate in joc, si apoi incarcate pe YouTube. Se mai lucreaza si la un nou mod de a obtine puncte in functie de cat de aproape a trecut masina de unele obstacole de pe circuit.

Un nou mod carieră se bazează pe competiţii între echipe. Relurările din cursă pot fi editate şi încărcate pe YouTube, iar pentru obţinerea scorului se ia în considerare cât de aproape a trecut maşina de anumite obstacole de pe traseu.

Xbox 360 Games – E3 2011 – DiRT 3
Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Danny 19/08/2010 at 13:22 - Reply

    Ken Block… best drifter in the world. Hai ca le are omu’. Aruncati o privire aici:

Postează un comentariu: