Dell nu mai face netbookuri, trece pe ultrabookuri !

Publicat pe 18 dec. 2011 - 20:40 de Mîrzac Iulian

Netbookurile au inceput sa scada in vanzari, in primul rand pentru ca in ultima perioada tabletele au prins la public, dar si datorita lansarii de laptopuri de 12″, 13″ si acum ultrabookurile. Dell a scos seria Inspiron Mini de pe site confirmand apoi ca nu vor mai produce acest tip de portabil. Nu numai ca nu se vor mai produce netbookuri dar nici macar nu vor lansa nici o versiune cu noua platforma Cedar Trail de la Intel, sau mai pe intelesul tuturor noile procesoare Atom.

Inspiron Duo totusi a fost si inca este printre cele mai vindute netbookuri de pe piata dar este si foarte practic cu ecranul sau care se intoarce de pe fata pe spate si practic iti transforma netbookul intr-o tableta cu Windows.

Dell va continua insa sa fie un jucator important in sectorul gadgeturilor portabile momentan concentrandu-se pe laptopurile premium din seria XPS, dar cel mai probabil netbookurile vor fi inlocuite de ultrabookuri.

„Subtiri si puternice asta este viitorul”I declara Directorul de Marketing al companiei Dell

Acum ramane sa vedem ce vor lansa, foarte probabil ca la Consumer Electronics Show 2012 sa prezinte un model.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: