Days of Clusters la Alt Festival 2015

Publicat pe 21 oct. 2015 - 8:03 de Mîrzac Iulian

Cover Photo Days of Clusters
Vă povesteam că în cadrul celei de-a doua ediții ALT Festival 2015 se desfășoară și un eveniment important: Days of Clusters, care va reuni mâine pe 22 Octombrie mai multe clustere din Europa de Sud-Est. Subiectele principale vor fi: Inovare, Design și Cross Clustering.

Conferinta Days of Clusters are loc pe 22 octombrie, de la ora 9:00 la 18:00, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare-Inovare al Universitatii Transilvania din Brasov și este un eveniment care strânge laolaltă jucători de top din Clusterele din Europa de Sud-Est.

Vă puteți înscrie pentru eveniment pe pagina dedicată evenimentului.

Romania, Serbia, Spania și Marea Britanie sunt doar câteva dintre țările implicate în Days of Clusters, iar printre obiectivele prezenței la Brașov se numără și identificarea de oportunități valoroase de colaborare, moment perfect pentru a vă găsi parteneri regionali.

Lista întreagă cu speakeri o găsiți aici: http://daniklastera.clusterhouse.rs/#speakers

Cu ce vă poate ajuta participarea la eveniment:

  • puteți găsi parteneri în sesiunile de matchmaking
  • aflați despre bune practici și studii de caz relevante
  • peste 150 de reprezentanți ai clusterelor din Europa de Sud-Est vor fi prezenți

ALT Brasov, organizatorul principal al acestui demers este unul dintre cele 15 Clustere care a obținut certificarea “Bronze” din partea Secretariatului European pentru Analiza Clusterelor (ESCA), certificare care atestă inițierea procesului de îmbunatățire a calității managementului.daysofclustersbrasov

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: