Știai că pe Uber ai rating de utilizator?

Publicat pe 22 sept. 2015 - 8:18 de Mîrzac Iulian

Uber

Uber devine ușor, ușor una dintre acele companii cum este Google și Facebook, care te fac curios să afli la ce mai lucrează în continuare. PR-ul lor înseamnă că funcționează, dar semnele că pregătesc lucruri interesante apar și la competiția care urmează compania Uber pas cu pas. Auzim de mașini care se conduc automat, parteneriate cu diferite companii în care să poată folosi serviciul Uber și în ultima vreme testează posibilitatea de a permite oamenilor să livreze colete (nu se știe încă dacă ale companiilor de curierat [surplusul] ori ale oamenilor obișnuiți).

Revenind la întrebarea din titlu ascuns de contul de utilizator exista și un rating al tău. Așa cum șoferii primesc rating din partea utilizatorilor așa și șoferii au posibilitatea de a-ți da un rating la finalul cursei. Motivul se subînțelege însă este interesant că Uber poate folosi aceste informații pentru a prioritiza cursele Uber există publicații străine care spun că anumiți utilizatori primesc mașină mai repede decât alții.

Compania ne lasă să înțelegem asta și din textul de mai jos din imagine: „The rating system works to make sure that the most respectful riders and drivers are using Uber”. Nici șoferii, nici utilizatorii nu vor putea vedea decât media ratingurilor oferite și nu ce notă ai primit de la anumiți șoferi.

Poți cere de pe pagina aceasta, în zona Help > Ask for your rating. Vei primi pe email-ul cu care te-ai înscris pe Uber informația apăsând pe butonul de cerere.

Uber - Rating

Update: Răspunsul primit de un operator

Raspuns Uber

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: