Coolpad intră oficial în Europa și aduce două noi smartphone-uri!

Publicat pe 1 feb. 2016 - 8:51 de Mîrzac Iulian

Coolpad

 

Coolpad intră oficial pe piața europeană cu smartphone-urile pe care le produc în China. Compania se încadrează în top 10 producători smartphone din China conform comunicatului. Oficial este prezentă în Elveția și Germania mai exact de unde își vor dezvolta afacerile în Europa. Odata cu intrarea pe piața Europeană a venit și o schimbare de imagine. Noul logo îl puteți vedea mai sus.

În ultimii ani expansiunea noastră în China a fost mai mult decât evidentă. Am introdus pe piaţa chineză primul telefon cu modul dual sim standby mode, primul telefon 4G LTE, dar şi o mulţime de alte proiecte de succes pe care am dorit să le oferim lumii. Coolpad ofera o gamă de produse de calitate superioară şi credem că inovaţia este cheia succesului. Sunt absolut convinşi că telefoanele noastre îţi pot face viaţa mult mai uşoară şi cool dacă ne gândim la toate amintirile şi conţinutul pe care îl poţi stoca pe ele. Planul nostru este să fim nu doar prezenţi ci şi extrem de cool pe acestă piaţă pe care o cunoaştem, dar pe care intrăm oficial pentru prima dată. De ce spunem că suntem cool? Pentru că, la urma urmei, Coolpad oferă produse cu un design inovativ legat de o calitate superioară şi un preţ accesibil.”, Denny Qiu, Coolpad Head of European business.

Compania există încă din 1993 și a avut o evoluție constantă fiind tot timpul la curent cu cele mai noi tehnologii legate de telefonia mobilă. Mai jos vedeți cele două modele lansate odată cu intrarea pe piața europeană.

Porto S oferă o rezoluție HD de 1280×720 pe un ecran cu o diagonala de 5” (densitate 294 ppi). Softul Innovative Miravision™  va ajuta pe utilizatori să își optimizeze calitatea fotografiilor după propriul plac, viteza de download va fi asigurată de tehnologia 4G LTE de 150Mbps, și va avea suport dual SIM.

Porto S are 7.6 mm, folosește procesor Mediatek pentru procesarea datelor, iar camera foto principală ajunge la 8MP cu care vei putea filma la 1080p. Va utiliza Android 5.1 Lollipop, iar bateria încorporată este de 2000mAh. Producătorul se laudă că pe conexiuni de date 3G telefonul poate atinge și la 7 zile de standby.

Disponibil este și un slot MicroSD de 64GB maximum suplimentar la cei 8GB integrați. Porto S cântărește numai 125 g, vine într-o gamă de nuanțe de gri și alb, iar prețul pleacă de la 129 Euro.

Coolpad Porto S Specificatii Tehnice

Torino S  vine cu un design unic inspirat din natură. Aspectul general este cel al unei pietre albe de râu. Este varianta puțin mai scumpă.Folosește sticlă curbată 2.5D, pe ecranul de 4.7 inch, și o rezoluție de 1280×720 px, claritatea fiind 312.4 ppi.

Este tot telefon dual-sim însă mai adaugă câteva îmbunătățiri: integrează 2GB RAM față de Porto S, are 16GB memorie internă de stocare cu posibilitatea de extindere prin microSD.

Surpinzător sau nu (tinand cont de pret) include și un cititor de amprentă capabil să recunoască în 0.5 milisecunde amprenta, dar ce este special este integrarea cu sistemul de operare: vei putea lansa direct aplicații folosind diferite degete pentru deblocare (maximum 5 amprente). Vei putea debloca, lansa o aplicație predefinită, face o fotografie rapidă, înregistra convorbirea curentă.

Are 7.9 mm grosime, 8MP camera foto, și foloște tot Android 5.1 Lollipop.

Torino S va fi disponibil cu preţul de pornire de 199 Euro.
Coolpad Torino S Specificatii Tehnice

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: