Ce va mai place sa trimiteti sms-uri gratuite…

Publicat pe 23 iul. 2013 - 21:49 de Mîrzac Iulian

trimitesms.eu

TrimiteSMS.eu s-a inchis, mergi pe alt serviciu cum ar fi 3SMS.ro.

Daca nu v-au ajuns serviciile de trimis sms-uri gratuite de pana acum, avem vesti bune pentru ca recent am aflat de Trimitesms.eu si tinem sa va povestim cate ceva despre el. Este un alt site de trimis sms-uri gratuit dar se diferentiaza si el prin cateva chestii totusi fata de alte site-uri despre care v-am mai spus:

  1. Este disponibil pentru toate retelele mobile (celelalte site-uri aveau doar operatorii principali)
  2. Pagina web este optimizata pentru telefoanele mobile (daca nu mai aveti sms-uri si mai aveti MB ramasi in plus puteti sa-i folositi sa trimiteti sms-uri)
  3. Exista si o aplicatie pentru Android (trimiti mai simplu de pe Internet, asta daca nu ti-e greu sa scrii pagina web care are avantajul ca nu-ti incarca memoria telefonului)
  4. Din testele facute de mine pe Vodafone, Cosmote si Orange mesajele ajung rapid
  5. Limita este de 30 de mesaje / zi / utilizator si probabil pe IP daca esti pe calculator

M-a amuzat putin textul din descrierea aplicatiei Android TrimiteSMS care spune asa: „Aceasta limita generala creste sau scade in functie de continutul mesajelor expediate, mai precis dupa numarul cu cuvinte obscene din sms-urile expediate.” Cei de la Hing Media au avut simt de raspundere tinand cont ca aplicatia va fi utilizata in mare parte de tineri si vor modifica limita in functie de limbajul textelor.

Va uram spor la trimis mesaje insa nu prea multe ca sa nu speriati si initiatorii acestui proiect cum le-ati facut si celorlalti care au si-au oprit serviciile de trimis sms-uri gratuite.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: