Allview lanseaza gama VIVA de tablete cu Android 4.2

Publicat pe 23 iul. 2013 - 23:54 de Mîrzac Iulian

Va era dor de noi produse Allview ? Ei bine astazi va prezentam doua noi tablete pe care compania brasoveana le-a luat, le-a aranjat frumos, le-au pus soft bun pe ele, si au reusit sa impresioneze cu prezentarea lor a la Apple, cu randarile de produs cu fundal alb si cateva din cele mai importante avantaje dispuse in partea dreapta in mod placut. Ce nu mi-a placut in schimb au fost prezentarile video la cele doua tablete care au sters acest miraj.

Ce o sa vedeti mai jos in imagini sunt doua tablete Viva Q7 si Viva Q8. Sunt doua tablete care exact cum presupuneti deja (poate), sunt cu diagonala de 7″ respectiv 8″, dar mai mult de atat veti vedea cat de asemanatoare sunt (cel putin din randarile pentru presa) cu Nexus 7 modelul de 7″ si cu iPad Mini modelul de 8″.

Sunt diferente in primul rand de dimensiuni intre cele doua cea de 8″ fiind mai lata si mai grea atingand 357g. Rezolutia ecranelor este de 1024 x 600 pentru Viva Q7 si de 1024 x 768 pixeli pentru Viva Q8 pentru ca ecranul este mai lat. Camera foto frontala este la fel pentru amandoua modelele insa exista si o camera foto principala doar pe modelul Q8 care este capabila de imagini de 5MP si filmare FullHD la 30fps, care ar trebui sa fie mai mult decat deajuns pentru o tableta.

Specificatii de baza identice la Q7 si Q8:

  • Cortex A7 – 1GHz QUAD Core
  • PowerVR SGX544MP2/8core
  • 8GB
  • 1GB DDR3

Allview pare sa-si mentina momentum-ul, ultimele statistici arata vanzari in scadere pentru tabletele scumpe asa ca aceste modele la preturi modice s-ar putea sa aiba succes pe o piata in care pretul conteaza cel mai mult.

Tabletele se vor vinde la pretul de 599 lei si 799 lei pentru Viva Q7 respectiv Viva Q8.

Q7 Q8

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: