Ce salarii sunt in Social Media in Romania ?

Publicat pe 2 oct. 2013 - 8:10 de Mîrzac Iulian

Social Media

Evensys in parteneriat cu HR Portal au organizat iarasi State of Social Media Employment cu ocazia desfasurarii Webstock. V-am invitat sa participati si voi acum cateva saptamani. La Webstock 2013 au fost publicate si rezultatele studiului la sfarsitul evenimentului. Anul acesta in esantion sunt date mai concrete despre acest domeniu tinand cont ca au participat si 10 companii care au departamente de Social Media, in comparatie cu anii trecuti cand la studiu participau doar persoane care aveau atributii ce tin de Social Media.

Din ce veti observa printre slide-uri este ca salariile se vor pastra aproape la fel intre 2012 si 2013 exceptand usoare modificari intre cateva functii si cei cu experienta de peste 2 ani care au salarii mai mari fata de persoanele nou intrate in acest domeniu.

LinkedIn reprezinta o retea de socializare cu crestere mare in Romania cu peste 1.000.000 de romani inscrisi pana in Septembrie, iar interesul pentru Social Media este in continuare in crestere.

Toate statisticile le veti gasi in prezentarea de mai jos.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: