Call of Duty: Black Ops – Detalii

Publicat pe 21 aug. 2010 - 0:40 de Tita Mihai

Call of Duty: Black Ops este al saptelea titlu din serie si al treilea produs de compania Treyarch, data de lansare este 9 noiembrie 2010 si va aparea pe PC, Xbox 360, PlayStation 3 si Nintendo DS (versiune diferita), ulterior publisher-ul jocului, Activision a confirmat lansarea si pe Nintendo Wii.

Plot

Actiunea din Black Ops are loc in timpul Razboiului Rece, jucatorii vor intra in pielea unor soldati de elita din trupele SAS care vor trebui sa duca la bun sfarsit misiuni in spatele liniilor inamice. Printre locatiile in care vor avea loc misiunile se numara: Vietnam, Laos, muntii Ural si Cuba.
Call of Duty: Black Ops este sequel-ul direct al lui COD: World at War, in care sergentul Reznov (din timpul campaniei sovietice) isi va face din nou aparitia.

Gameplay

Jocul va avea cateva noutati in materie de arme, vehicule si gameplay.
Ca arme noi vom avea printre altele, arbaleta cu munitie exploziva, cutitul balistic (are lama detasabila) vom putea „impusca” inamicii cu cutitul, si munitie de tip Dragon Breath.
Vom putea pilota diverse aeronave cum ar fi SR-71 BlackBird si elicoptere de tip Hind, acestea sunt doar cele confirmate pana in prezent.
In modul multiplayer vehiculele vor avea un control diferit fata de cele din World at War, iar modalitatile de costumize vor fi acum mai diverse. Jucatori vor putea modifica in mai multe moduri felul in care le vor arata armele principala, vor putea modifica chiar si tinta, acel punct rosu. Vor aparea si alte recompense pentru cei care vor face killstreak, cum ar fi: atacul cu napalm, masini cu explozibil teleghidate si atacul cu rachete ghidate prin laser. Tot in modul on-line se pot inregistra si salva clipuri din timpul atacurilor.
Vor fi patru moduri distincte de gameplay co-op. Modul Nazi Zombies se intoarce, si va fi disponibil doar in editiile premium ale jocului.

Misiuni

WMD – are loc in 1968 in muntii Ural, aici isi fac aparitia aeronava SR-71 BlackBird si o noua arma, arbaleta.
Payback – in acesta misiune vom putea pilota un elicopter.
Victor Charlie – misiunea incepe cu un elicopter prabusit, jucatorul trebuie sa inoate in amonte pe raul Houng inarmat  doar cu un cutit
Slaughter House – acesta misiune plina de actiune are loc in 1968 in Hue, Vietnam

Cerinte de sistem neoficiale

Procesor Intel – Core 2 Duo E4700 2.6GHz
Procesor AMD  – Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Placa Video Nvidia  – GeForce 8800 GTS
Placa Video ATI Graphics Card – Radeon X1900 Series
Memorie RAM – 2 GB
Spatiu pe Hard-Disk – 10 GB
Direct X – 9

[nggallery id=22]

Teaser

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. SAS-ul 07/02/2011 at 08:09 - Reply

    Alooo baietiii…voi verificati vreodata ce scrieti? Sau macar ati jucat COD black ops? Jucatorul il va controla exclusiv pe Alex Mason, un operativ din fortele speciale SUA, nicidecum „mai multi soldati” din cadrul SAS (SAS este o ramura a armatei sau marinei britanice deci ce prostii vorbiti voi acolo?)
    Singura exceptie reprezinta o misiune scurta in care jucatorul il va controla pe Viktor Reznov in tinerete…SAS auzi :))

Postează un comentariu: