Rezervă-ți weekendul pentru Bucharest Technology Week 2017

Publicat pe 13 mart. 2017 - 8:50 de Mîrzac Iulian

Anul trecut Bucharest Technology Week a fost un eveniment neașteptat de bun la care au fost prezente multe dintre noile tehnologii. Anul acesta Bucharest Technology Week 2017 este organizat în perioada 22-28 mai, la Hotelul Athénée Palace Hilton și în Piața George Enescu, dar și în alte locații ale partenerilor.

Bucharest Technology Week 2017 cuprinde trei zone distincte, însă interconectate:

  • conferințe, de marți până vineri, 23-26 mai, la Athénée Palace Hilton, dublate de o expoziție de tehnologie indoor, cu soluții și produse B2B, dar și de workshopuri.
  • cea mai mare expoziție de tehnologie din Romania, de vineri pana duminica, 26-28 mai, în Piața George Enescu lângă Ateneu.
  • evenimentele partenerilor în diferite locații sub umbrela Bucharest Technology Week, pe tot parcursul săptămânii, 22-28 mai.

Anul acesta vor fi mai multe conferințe printre care s-au adăugat câteva legate de vânzări, HR dar și de PHP sau JAVA unde vei putea afla lucruri noi despre aceste domenii.

Zona expozițională (unde cei mai mulți veți merge) va fi împărțită în: Transport electric și hibrid, Gadget-uri portabile, Sisteme Inteligente de comunicații, Mobile & New Tech.

Conferințele se vor desfășura la Hotelul Athenee Palace Hilton și vor reuni peste 1.200 de profesioniști. Tot la hotel va fi și o expoziție indoor pentru servicii IT&C sau pentru demo-uri de produse.

„Bucharest Technology Week este mult mai mult decât testarea unor roboti sau a unor gadget-uri de ultima generație. Pe langa faptul ca este unicul festival dedicat tehnologiei, BTW este întâlnirea anuala a profesioniștilor din industrie și a consumatorilor pasionați de tehnologie, un hub pentru cei care vând și cumpăra tehnologie, fie ca este vorba de mașini electrice și hibrid, fie ca sunt roboti humanoizi sau soluții digitale. O parte importanta este cea a conferințelor. Aducem la București speakeri care au ce împărtăși din experiența lor, care aduc soluții inovatoare, bazate pe moduri de gândire diferite fata de ceea ce suntem obișnuiți”, a povestit Catalina Manea, Project Manager Bucharest Technology Week.

Participarea la eveniment

Ultimele 3 zile din Bucharest Technology Week vor fi rezervate expoziției în aer liber, din Piața George Enescu, unde sunt așteptați peste 15.000 de fani ai tehnologiei care sa testeze aproximativ 300 de gadget-uri și soluții tech.

Anul acesta veți putea participa la expoziția tech tot gratuit în baza unei înregistrări pe site-ul evenimentului: techweek.ro.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: