A început cel mai lung turneu de gaming offline din România!

Publicat pe 13 mart. 2017 - 8:09 de Mîrzac Iulian

Evenimentul este organizat de ASUS, ține până în data de 2 Aprilie 2017 și are loc în incinta Plaza Mall România unde ASUS a mai organizat astfel de evenimente în aceeași locație.

Partea interesantă este că veți putea testa acolo cele mai noi și mai puternice sisteme de gaming din seria ASUS ROG (Republic of Gamers).

Veți putea participa la competiții CS:GO, FIFA și Hearthstone, iar cei mai buni gameri vor fi premiați cu accesorii cum ar fi: rucsacul ROG Shuttle, căști Cerberus și tastaturi ASUS GK100.

Competițiile de gaming se desfășoară pe calculatoare ASUS ROG G20 cu procesoare Core i7 ș i monitoarele ASUS MG248Q. Hardware-ul nou este expus și poate fi testat. Este vorba despre sistemele de gaming: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, monitoarele PG258Q, PG348Q, MG279H și multe altele.

ASUS ROG G20 este un sistem desktop foarte compact care dacă ați mai fost pe la concursuri organizate de ASUS sigur l-ați mai întâlnit. Avantajul său este că ocupă foarte puțin spațiu și oferă putere suficientă pentru a duce ultimele jocuri fără probleme.

Sistemele folosesc plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1070 Turbo, iluminare ASUS Aura și un amplificator audio pentru căști cu DAC ESS SABRE HiFi.

Dacă vrea careva să-l fac un meci de FIFA doar să spună :)

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: