Black Friday 2014 – La ce să vă așteptați ?

Publicat pe 20 nov. 2014 - 7:00 de Mîrzac Iulian

Black Friday 2014

Număram orele deja până la publicarea ofertelor de Black Friday, tensiunea crește mai ales când afli că la eMAG va fi o tabletă Apple la 700 lei, PlayStation 4 la 999 lei, iPhone 5S la 1.499 lei și cine știe ce alte prețuri reduse. Aaaaah !!! Ofertele lor vor fi disponibile de Vineri dimineață, ora 6:00 din câte știu.

Telefoane

Telefoanele chinezești și cele branduite de diferite firme românești care trebuie să recunoaștem, unele fac treabă bună, au optimizat mai bine sistemul de operare, au devenit mai ușor de utilizat, au primit o interfață de utilizare mai plăcută, service-ul se rezolvă mai ușor. Mă refer aici la producători ca Allview, Utok, Eboda, Prestigio, Huawei, Karbonn. Acestea vor avea reduceri mari. Dar după cum spuneam mai sus iPhone 5S vine cu o reducere masivă, se pare că furnizorii doresc să scape de acest stoc cât mai repede. La telefoanele de top din experiența anilor trecuți sunt câteva cu reduceri bune / bunicele restul fiind cu un preț obișnuit sau cu un preț mai mic de 100 lei, sper să fie și anul acesta diferit, însă tot produsele de 1 an vechime vor avea reducerile cele mai mari. Dacă Nexus 5 va avea 1.000 lei prețul de Black Friday atunci voi fi mulțumit.

Tablete

Multe modele Samsung vor primi reduceri de milioane de lei. Ma aștept ca tablete cum sunt  Tab 3 Lite sa ajungă la 300 de lei, Tab 3 7 inch la 400 iar Tab3 8″ la un 699 lei. Nexus 7 vad ca este sub 500 lei probabil urmează o nouă reducere masiva. iPad Mini dacă se va vinde la 699 lei cu siguranță va ajunge într-o ora (poate e cam mult) pe stoc epuizat. iPad Mini Retina va fi la un 1.200 nu cred că ar scădea mai mult.

Aparate foto

Canon 600D deja a aparut la Flanco.ro la 1.499 lei, o cameră la limita low-cost – mainstream care filmează bine și are un senzor bun, care o recomand celor avansați. Modelele mai vechi D3100, D3200 de la Nikon, Canon 1200 sunt cele care vor primi reduceri de la 1.299 Lei, este o zonă în care ar trebui să se aplice mari reduceri pentru că nu sunt cele mai bine vândute în ultimii 2 ani. Nikon D5100 va fi și el iarăși undeva sub 1.800 lei (cel puțin așa ar trebui), dacă nu 1.599 pentru că e vechi și ăsta deja, are înlocuitor pe D5200.

Televizoare

Mă aștept la o figură frumoasă din partea furnizorilor de electronice și electrocasnice. Anul trecut au fost mari reduceri la televizoare, pentru că modele vechi LED cu o generație în urmă nu mai aveau cum să se vândă altfel decât printr-o reducere substanțială. Samsung și LG ar trebui să aibă cele mai importante reduceri la noi în magazine, cred că Samsung cu oferte mai numeroase așa cum ne-a obișnuit pentru că au și multe versiuni de televizoare. Eu prefer modelele LG pentru că mi se par mai ușor de utilizat. Puteți vedea unul din review-urile mele aici.

La televizoare veți putea cumpăra televizoare ok HD sau Full HD la 999 Lei pentru 80cm, iar televizoare lansate anul acesta de la LG și Samsung la ~100cm diagonala s-ar putea să fie sub 1.799 lei cu toate funcțiile cele mai comune și cu toți conectorii posibili. Un 4K de la LG și un altul de la Phillips și-au făcut apariția pe oferta Flanco și Altex ieri.

Gadgeturi

Smuff.ro cel mai fain magazin de gadgeturi din Romania, anunță ca va tăia prețurile și el de 21 Noiembrie, și este de urmărit !

Vom face un articol în care vom strânge în timp real cele mai bune prețuri de acest an de Black Friday! Urmăriți tagul Black Friday 2014!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: