Black Friday 2014 – Cele mai importante magazine participante !

Publicat pe 18 nov. 2014 - 7:30 de Mîrzac Iulian

Black Friday Magazin

 

Oameni buni, a sosit momentul ! Mai sunt 4 zile până la marele eveniment pentru comerțul online din România ! Pe 21,22,23 Noiembrie prima și poate cea mai importantă sesiune de Black Friday din 2014, iar pe 28,29,30 Noiembrie ce-a de-a doua sesiune de Black Friday. Sunt câteva magazine mai jos care ar trebui să aibă cele mai bune oferte. De ce ? Pur și simplu pentru că sunt cele care au cei mai mulți clienți.

Sfatul nostru este să le salvați în browser link-urile de jos, și să vă înscrieți la Newsletter-ul nostru prin caseta din partea dreaptă ca să primiți pe email cele mai noi știri. Vom posta cele mai bune oferte de Black Friday ca în fiecare an când mulți dintre voi v-ați bucurat de Nexus 5 la un preț bun, de tableta Nexus 7 la un preț infim și alte produse precum smart tv-uri care au avut reduceri de milioane de lei anul trecut. Este adevărat că nu au fost zeci de produse cu reduceri substanțiale, dar acele până în 20 de produse de anul trecut au avut reduceri bune.

 1. eMAG – Ghiciți de ce este pe primul loc magazinul ! :) Are cele mai mari vânzări în online, prin urmare altfel poartă negocierile de preț la furnizor, posibil să fie cele mai mari reduceri la ei și nu în ultimul rând pentru că este cel care a adus evenimentul în România prin urmare are și cea mai mare experiență în organizarea evenimentului prin optimizarea site-ului, livrarea comenzilor de BF, timp de răspuns mai mic. Aici puteți să vă uitați după orice tip de produs.
 2. PCgarage – Componente Hardware și accesorii Gaming scrie pe ei. Acum nu știu ce oferte bune au avut în 2014 dar sunt convins că vor aduce surprize plăcute clienților în această perioadă.
 3. Sigmanet și SensoDays – două magazine online conduse de aceeași companie și care an de an a reușit să ofere prețuri bune la telefoane și laptopuri (ei au început dinainte cu niște oferte însă nu am văzut ceva care să fie interesant).
 4. Altex – Unul din cele mai extinse magazine din retail cu magazine în multe din municipiile din țară, cu o forță mare de a oferi reduceri, însă rămâne de văzut dacă vor avea reduceri pe măsura așteptărilor și dacă site-ul va sta în picioare. Au avut stocuri mari anul acesta de au tot făcut câte un Black Friday pe trimestru. Să vă așteptați la reduceri de electrocasnice, electronice, televizoare, telefoane și laptopuri.
 5. Domo – nu a avut site-ul funcțional anul trecut și dacă nu mă înșel a avut cel mai mare downtime, asta nu înseamnă că anul acesta nu poate face o figură frumoasă.
 6. F64 – singurul magazin care va avea forța să aducă oferte bune pe nișa Foto-Video, au introdus și categoria Telefoane și Tablete de o bună perioadă de timp, cu prețuri ca ale marilor competitori din online prin urmare este posibil să vină și aici cu prețuri bombă.
 7. Cel.ro – magazin cu experiență pe laptopuri, până acum nu am cumpărat de la ei nimic știu doar că nu m-a marcat nimic anii trecuți la ei ca ofertă de B.F., dar cred că nici nu eram interesat prea mult de laptopuri atunci.
 8. Flanco – Față de anul trecut Flanco va avea ofertele și online nu doar offline așa cum au făcut anul trecut. Electrocasnicele vor fi la putere la ei ca și la Altex.
 9. evoMAG – magazinul care se zbate foarte mult să iasă la suprafață din marea de magazine online de IT din țară. Anul trecut nu au stat foarte bine la uptime, și asta ne-a făcut să ne gândim de două ori să-l punem în top dar au avut oferte bune din câte îmi amintesc.
 10. MarketOnline – un magazin ok care știu că-și respectă clienții foarte mult, nu este unul din magazinele online din top 3, dar au avut și ei ofertele lor bune anul trecut. Până la urmă dacă o să găsești la unul vei cumpăra de la celălalt. Ofertele nu te așteaptă.
 11. Vodafone, Telekom și Orange  – au anunțat și ei participarea la Black Friday 2014 deci nu rămâne decât să așteptăm ziua Z să vedem cu ce ne-ar putea surprinde băieții ăștia noi care nu i-am mai văzut participând cu promoții.

Fiți cu ochii cât cepele pe blog de Black Friday, mai ales la eMAG unde va fi doar o zi de oferte (așa cum se face în străinătate), restul au oferte până pe 23 Noiembrie inclusiv.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: