Avem aplicatie pentru telefoane Nokia

Publicat pe 26 feb. 2011 - 16:48 de Mîrzac Iulian

Am observat ca sunt utilizatori care intra pe site-ul nostru de pe telefoane mobile. Putintei ce-i drept dar ne pregatim din timp pentru „avalansa” de telefoane mobile de tip smartphone asteptata anul acesta in tara.

Aplicatia este disponibila dupa cum spune si titlul exclusiv telefoanelor Nokia pentru ca a fost creata pentru sistemul de operare Symbian folosind App Wizard, webiste-ul celor de la Nokia cu care iti poti crea foarte simplu o aplicatie pentru telefoane mobile.

La ce foloseste aplicatia ?

Aplicatia este destinata celor care vor sa primeasca stirile ITnewz.ro direct pe ecranul telefonului mobil, in mod fullscreen, nu trebuie sa mai intrati prin browser si sa scrieti pagina web, si in primul rand afisarea stirilor si a imaginilor este mai buna si este mai rapida, in comparatie cu browser-ul telefonului mobil.

Nu merge pe orice telefon Nokia. Pentru a functiona trebuie sa aiba sistemul de operare Symbian versiunea 3, dar a functionat si pe un telefon cu Symbian 9.4.

ITnewz.ro Symbian App

Aplicatia este disponibila pentru download gratuit si poate fi gasita la adresa: sau cautand in Ovi Store „ITnewz”.

itnewz.ro-promo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: