Allview lanseaza F2 Crony

Publicat pe 26 feb. 2011 - 19:23 de Mîrzac Iulian

In luna martie Allview va lansa al patrulea telefon mobil cu touchscreen dual-sim din portofoliul firmei cu numele de F2 Crony. Telefonul are un ecran touchscreen de 3 inci si dimensiunile de 107x53x12,5 mm, camera foto 3.2 MP cu blitz, iar la partea de comunicare are suport pentru GPRS si EDGE.

Interfata grafica al lui F2 Crony curpinde 3 ecrane virtuale in care se pot pune widgeturi pe categorii, sa zicem intr-unul aplicatii multimedia si alte programe in al doilea aplicatii office, iar in al treilea ecran virtual jocuri. Designul telefonului este usor nonconformist, dupa cum se poate observa si in imaginile de mai jos, telefonul are un meniu format dintr-un sistem de iconuri circulare.

Telefonul are inclus in software pe langa tastatura qwerty si o tastatura standard cum la telefoanele obisnuite, si care pot fi activate din optiuni la alegere.

La partea de multimedia F2 Crony include pe langa camera photo un RadioFM o aplicatie de inregistrare audio/video si un media player. Cu ajutorul bluetooth-ului 2.0 A2DP se poate transmite semnal audio de calitate dispozitivelor compatibile, (boxe, casti, sisteme audio, etc.)

Am fost placut surprins sa aflu ca telefonul vine cu browserul Bolt preinstalat pe care-l utilizez si eu, browser care iti permite sa vezi si pe telefoanele obisnuite (precum un Nokia 5310 Xpress Music) pagini web full size (ca si pe calculator). Util cand pagina pe care vrei sa o vezi nu are versiune de telefon mobil.

Alte aplicatii preinstalate sunt Snaptu prin care ai acess la: Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr, Picasa, Stiri, Sport, Jocuri si Google Search si eBuddy care aduce mesageria instant in telefonul tau mobil.

Bateria este de 900mAh si tine pana la 180h in standby si 4h pentru convorbire.

F2 Crony se va putea gasi la sfarsitul lunii martie in magazinele de specialitate din tara.

f2-crony-1f2-crony-2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Dani 25/11/2012 at 19:24 - Reply

  cum activez WiFi ? :D

  • Mîrzac Iulian 25/11/2012 at 22:50 -

   Dupa cum a spus si @kyro nu are WiFi.

 2. kyro 19/11/2011 at 13:24 - Reply

  baaaaaaaaaaaa oameniiiiilorrrrrrrr nu areeeeeeee Wi-Fi

Postează un comentariu: