Ati vazut automatele de cafea Nescafe Alegria cu touchscreen ?

Publicat pe 6 nov. 2013 - 19:08 de Mîrzac Iulian

Nescafe automat touchscreen

De curand in centrul comercial Militari – Fashion House Outlet Center pe unde umblam intr-un weekend am dat peste automatul asta de cafea. Este al lui NESCAFE, am vazut ca era Alegria ca trademark si este un automat de cafea cu un touchscreen imens !

Este prima data cand intalnesc unul cu toate ca pe Internet am vazut ca exista si o stire de pe la inceputul anului. Nu se compara modul de interactiune cu nici un alt automat de cafea.

Ce a fost cel mai misto:

 • Poti alege intre o cafea la 1 Leu normala si la 2 Lei (dubla cu pahar cu capac)
 • Ai mai multe optiuni (nu le-am tinut minte)
 • poti seta individual nivelul de zahar, lapte, cofeina si cafea :D
 • mi s-a parut mai user-friendly fata de unul standard cu butoane

Videoclipul a fost șters din motive legale, ce țin de YouTube și brandul Nestle.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Virgil 12/03/2017 at 09:32 - Reply

  E bună cafeaua Nescafe, mai ales dacă îți plac prafurile. Am văzut că este ușor apoasă. Tehnică de marketing probabil, astfel pentru a avea efect cafeaua bei 2, 3 în plus, tot la 1 leu, sau 2. Și uite așa face Nescafe crește vânzările.
  Până dai de cafeaua boabe de la concurență. Aici alte probleme dacă tehnicieni sunt in trecere pe la acest job (în căutare de joburi plătite, că de-aia muncesc și ei), râșnița nereglată corespunzător, cantitățile ușor subțiate.
  În toate situațiile tot mai sănătoasă este cea naturală, iar unde s-a întâmplat să fie un filler sau un tehnician bun te poți delecta cu o cafea bună, savuroasă.

 2. robert 11/12/2015 at 20:28 - Reply

  In primul rand aceste automate folosesc cafea solubila (ness) si nu cafea boabe. Este o mare diferenta. Singurul avantaj este ca se prepara mai repede. Raman totusi la cafeaua adevarata.

 3. Andreea 02/12/2013 at 17:45 - Reply

  Foarte tare! Sper ca functioneaza mai bine decat cele clasice si nu mai inghit banii degeaba. Au un design foarte placut si nu te plictisesti pana se face cafea. Super! Imi place!

Postează un comentariu: