Airplanes – un joc romanesc de succes din Windows Store

Publicat pe 7 nov. 2013 - 14:46 de Mîrzac Iulian

Airplanes

Windows Phone da semne de inviere, se anunta vanzari mari in Europa, mai multe ca in orice alt continent pentru smartphone-uri Windows Phone. Nokia anunta astazi succesul pe care Airplanes il are – 81.000 de descarcari pe Windows 8 si 66.500 de descarcari pe telefoanele cu Windows Phone – asta dupa 1 an de la lansare.

Mircea Deliu este unul dintre primii care au creat aplicatii pentru aceasta platforma si a reusit sa stranga cifrele de mai sus.

“Airplanes este inspirat din acel joc pe care îl jucam când eram copii, doar cu un creion și o foaie de matematică, iar acum, odată cu lansarea Windows Phone, am avut oportunitatea de a dezvolta versiunea on-line a jocului. Astfel, am reușit să îmi transpun hobby-ul pentru programare într-un mod util și plăcut, iar copiii din ziua de azi (și nu numai) se pot bucura de versiunea actuală a jocului, folosind telefonul și tableta”, a declarat Mircea Deliu.

Airplanes - jocul

Dupa lansarea din 2012 aplicatia a ajuns in primele 300 de aplicatii cele mai downloadate la nivel global in Windows Store. Aplicatia are in-game voice chat si este foarte interactiv.

Airplanes

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: