Asus Transformer Pad 300 în curînd!

Publicat pe 17 apr. 2012 - 15:08 de Boboc Gheorghe

Mă așteptam la o nouă generație de Asus Transformer, și așteptările mele s-au adeverit. PCWorld raportează că un purtător de cuvînt al Asus, a dezvăluit că noul produs va putea fi cumpărat în Statele Unite ale Americii începînd cu 22 aprilie, însă a refuzat să ofere detaliile cu privire la preț.

Cu toate acestea, retailer-ul J&R a avut listat un device de 32GB la prețul de 399$, în timp ce un reprezentat de vînzari vorbea de un preț de 379$ pentru modelul de 16 GB. Asus Transformer Pad 300 vine cu Android 4.0, și în diferite variante de culori-roșu, albastru și alb. Tableta va avea 10.1-inch, rezoluție de 1280×800 pixeli, un display IPS folosit la majoritatea tabletelor, procesor quad-core de 1.2Ghz Nvidia Tegra 3, 1GB de RAM, o camera de 8 megapixeli în spate, și una de 1.2 megapixeli în față.

Dacă este să o comparăm cu tableta similară de la Samsung despre care am scris aici, Asus Transformer Pad 300 diferă ca preț cu cîțiva dolari, însă dacă e să ne uităm la specificatii, Asus Transformer Pad 300 e ceva mai rapidă și are o cameră mai bună. Mai repede aș alege Asus Transformer Pad 300.

 

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: