Asus lansează ZenWatch !

Publicat pe 9 nov. 2014 - 16:22 de Caisim Andrei

Asus ZenWatch este un smartwatch cu OS-ul Android Wear de la Google personalizat de cei de la Asus, cu un design ce îmbină perfect pătratul și cercul într-o singură formă. Asus a prezentat ZenWatch în luna septembrie, iar acum compania intenționează să dea startul vânzărilor în America. Ar trebui să fie disponibil începând de astăzi pentru 199 dolari.

ZenWatch dispune de un ecran pătrat, cu rezoluția de 320 x 320 pixeli, deși fața ceasului are marginile rotunjite, ceea ce îl face să arate un pic ca viitorul Apple Watch.

Are diagonala de 1.63 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 512 MB de RAM și 4GB memorie internă de stocare. ZenWatch dispune de Bluetooth 4.0, un senzor pe 9 axe, precum și un senzor de monitorizare a ritmului cardiac.

Puteți asocia ceasul cu un telefon Android pentru a primi notificări direct pe ceas, căuta pe web, setați memento-uri, sau interacționa cu alte aplicații.

Asus oferă, de asemenea, o aplicație ZenUI Wellness pentru funcția fitness tracking, precum și software-ul care vă permite să va deblocați telefonul sau tableta cu ajutorul ceasului, să vă găsiți telefonul dvs. doar prin dubla-atingere a ceasului, sau de a folosi ceasul ca un declanșator de la distanță pentru camera foto a telefonului printre altele.Zenwatch

 

Despre Autor

Inca de mic m-au atras gadget-urile si tehnologia.

Postează un comentariu: