Oppo U3 dezvăluit în testele GFX Bench!

Publicat pe 7 nov. 2014 - 8:52 de Caisim Andrei

Oppo

Cei de la Oppo doar ce şi-au anunțat cel mai recent smartphone al lor la sfârșitul lunii trecute, Oppo R5, iar acum compania se pare că are un nou dispozitiv Android pe drum, Oppo U3. Oppo U3 a apărut recent în benchmark-urile GFX, și avem câteva detalii cu privire la specificațiile telefonului, una dintre ele fiind că smartphone-ul va veni cu Android 4.4.4 KitKat. Noul Oppo U3 este echipat cu un ecran de 4,6 inch Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, dispune de un procesor Octa Core MediaTek MT6752 tactat la 1.7GHz și un procesor grafic Mali-T760.

Alte specificații privind Oppo U3 includ 2 GB de RAM și memorie internă de stocare disponibilă utilizatorului de 1.1 GB (2 GB în total), dupa cum se vede în benchmark. Noul smartphone de la Oppo U3 va veni cu două camere foto, o cameră frontală de 4.7 megapixeli, capabilă de video Full HD, și alta pe partea din spate a telefonului de 12 megapixeli, capabilă să filmeze Ultra HD la rezoluție 4K .

Încă nu avem nicio fotografie cu noul smartphone de la Oppo, dar de îndată ce vom primi mai multe detalii cu privire la telefon, inclusiv imagini, prețuri și informații cu privire la când se va lansa, vom face un update.

Chinezii vor fi greu de oprit anii ce urmează, Xiaomi deja este lider la numărul de unități vândute în China și locul 3 Internațional după ultimul raport, iar Oppo are și ea o poziție bună în piața de smartphone-uri chinezești.

Sursa

Oppo U3 - Test

Despre Autor

Inca de mic m-au atras gadget-urile si tehnologia.

Postează un comentariu: