Ubisoft Game Jam 2014

Publicat pe 9 nov. 2014 - 22:15 de Mîrzac Iulian

Ubisoft Game Jam 2014

Pe 22 și 23 Noiembrie Ubisoft România organizează un nou maraton de programare. Pentru că în fiecare an locația este aleasă cu grijă astfel încât participanții să se simtă cât mai bine și să fie cât mai creativi anul acesta locația este Skytower la etaj 34 (ultimul din clădirea cea mai înaltă din București – Metrou Aurel Vlaicu – de unde puteți vedea tot orașul chiar și Munții Carpați dacă este o zi cu vizibilitate maximă).

Concurenții vor avea la dispoziție un maximum de 24 de ore să dezvolte un joc pe o temă aleasă aleatoriu la începutul evenimentului. La notare vor conta cel mai mult:

  • respectarea temei;
  • creativitate / originalitate;
  • funcționalitate;
  • sunet;
  • atmosferă creată.

Echipa câștigătoare va intra în posesia unui premiu în valoare de 2000 de Euro.

Pentru a participa la concursul Ubisoft este necesară completarea unui formular de aplicare. Formularul poate fi accesat în secțiunea special creată pe www.hipo.ro/gamejam. Cei interesați se pot înscrie fie în echipă, fie individual – urmând a fi alocați în ziua evenimentului, în funcție de abilitățile tehnice, în echipe de cate 2 – 4 membri. Termenul limită pana la care cei interesați se pot înscrie este 13 Noiembrie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: