Astazi ASUS a lansat oficial Padfone 2 in Romania!

Publicat pe 6 feb. 2013 - 21:38 de Mîrzac Iulian

ASUS Padfone 2

ASUS a lansat astazi oficial in Romania Padfone 2, telefonul  care devine si tableta la nevoie asezandu-l in suportul din spate al acesteia (exact ca si in imagine). Am mai scris despre primul Padfone inca de cand se cunosteau doar detalii despre design. Nu am avut inca ocazia sa-l si testam dar vad reactii pozitive si pentru primul Padfone cat si pentru noul hibrid. Rezultatele din aplicatiile de benchmarking aratau punctaje fruntase printre smartphone-urile de top.

Avantajul acestui tip de device este ca la un pret acceptabil vei avea acces si la un ecran mic si la unul mare (10inch), iar daca se intampla sa ramai fara baterie atunci cand conectezi telefonul in tableta si prelungesti autonomia telefonului. Este compatibil cu retelele 4G Vodafone si Orange din tara deci pregatiti-va si pentru Internet mobil de mare viteza (pana la 75 Mbps).

Asus Padfone 2 are un ecran Super IPS+ de 4.7 inch, rezolutie 1280×720 pixeli si procesor Snapdragon S4 quad-core tactat la 1.5 Ghz plus 2GB RAM. Camera foto principala are 13 Megapixeli !

Padfone 2 porneste la noi in tara de la pretul de 3.349 lei pentru tableta cu 32GB pentru 64GB veti plati aproximativ 3.800 lei. Ce m-a surprins placut este ca ASUS a decis ca mai tarziu in acest an sa vanda si smartphone-ul separat pentru cine nu doreste tableta.

Pareri ?

Update: La eMAG apare ca fiind pe STOC !  tot la 3.349 lei !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Alex 07/02/2013 at 18:09 - Reply

    Adevarul este ca chiar este inovator nu am ce zice de rau despre felul cum arata.

Postează un comentariu: