Archos pregateste telefoane Android „pur-sange” de la 99$

Publicat pe 29 apr. 2013 - 20:39 de Mîrzac Iulian

Archos Platinum

Saptamana trecuta Archos a anuntat o serie de telefoane mobile cu Android nemodificat. Sunt asteptate din Iunie in magazinele din Europa. Archos produce de mai mult timp device-uri Android insa nu erau certificate Google plus ca lipseau servicii importante printre care cel mai important ar fi Google Play.

Noua serie de telefoane este dupa cum urmeaza: Archos 35 Carbon ($99), Archos 50 Platinum ($219) si Archos 53 Platinum ($249). Fie care dintre ele sunt create cu un design subtire, ecran IPS LCD, si procesoare Qualcomm, nu lipseste dual-sim-ul.

„Piata de smartphone-uri se schimba datorita cresterilor mari de vanzari fara contract in timp ce smartphone-urile cu contract sunt in scadere, asadar Archos este pregatita sa raspunda acestui trend oferind telefoane deblocate, cu multe functii si niste preturi bune”, spune Loïc Poirier – CEO of Archos.

O veste proasta pentru Americani este ca aceste telefoane nu vor suporta frecventele lor 3G. Cel mai important aspect al acestei serii este sistemul de operare Android nemodificat iarasi in crestere in ceea ce priveste cererea.

Tinand cont ca tabletele si celelalte device-uri de la Archos au avut succes ne asteptam la un viitor bun si pentru seria aceasta de smartphone-uri.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: