Nokia Asha 210 – qwerty cu buton dedicat WhatsApp

Publicat pe 29 apr. 2013 - 20:08 de Mîrzac Iulian

Nokia Asha 210 Cyan

Seria de succes Nokia Asha are un nou membru. Un telefon qwerty, primul cu buton pentru aplicatia WhatsApp. Nokia Asha 210 va fi disponibil si in variante single sim si dual sim cu Easu Swap in acelasi timp continuand cu carcase in mai multe culori cautate de adolescenti si tineri.

Compania comunica functii noi pentru acest model precum: optiuni avansate pentru camera foto de 2MP, si butonul rapid pentru camera, suport WiFi prin care Nokia targeteaza tinerii care cauta Internetul gratuit.

Este construit pentru comunicarea prin retelele de socializare. Tastatura fizica qwerty, butonul catre WhatsApp si posibilitatea de a adauga multiple conturi de email, de Facebook si Twitter il fac terminalul perfect pentru comunicare.

“Dorim să oferim cea mai bună experienţă WhatsApp unui număr cât mai mare de utilizatori,” a declarat Brian Acton, Co-Founder of WhatsApp Inc. “Suntem foarte încântaţi de parteneriatul nostru cu Nokia Asha, care completează strategia noastră de a oferi oamenilor din întreaga lume o experienţă uşoară de a păstra legătura cu prietenii lor.”

Nokia Asha 210 va fi disponibil in mai multe culori: galben, cyan, negru, magenta si alb urmand sa aibe un pret de pornire de aproximativ 72 USD.

Functii importante ale Nokia Asha 210:

 • contactele si WhatsApp sunt imbinate perfect in meniul telefonului ca tu sa poti comunica mai rapid
 • aplicatie YouTube preinstalata
 • notificari rapide in fereastra de chat pentru feedback rapid
 • schimba cartelele SIM din telefon fara sa opresti telefonul cu EasySwap
 • buton fizic pentru WiFi
 • autonomie maxima de 46 de zile pentru single sim si de 24 de zile pentru dual-sim

Nokia Asha 210 Black

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Bogdan 30/04/2013 at 10:28 - Reply

  Autonomia mare se datoreaza si conexiunii 2G, telefonul nu este compatibil cu retelele 3G.

  • Mîrzac Iulian 30/04/2013 at 11:22 -

   Evident. Plus ca ecranul este mic, chiar acum am la test Nokia Asha 205 si te poate duce la 5 zile de utilizare normala… ;) il public astazi.

Postează un comentariu: