Apple înlocuiește gratuit încărcătoarele de iPhone 3GS, 4 și 4S !

Publicat pe 17 iun. 2014 - 0:06 de Mîrzac Iulian

Incarcator vechi - nou

Problema e simplă Apple a realizat că încărcătoarele modelelor mai vechi de iPhone au început să dea greș (mai exact să se supra-încălzească), pe ici pe colo prin lume, așa că nu au stat mult pe gânduri și au luat decizia înțeleaptă de a-și loializa clienții oferindu-le gratuit unul nou care încarcă un iPhone 3GS (atenție ! telefon lansat în anul 2009, pentru că nu-i așa va cumpăra tot un iPhone acel client după 5 ani).

Modelul cu probleme este A1300 și va fi înlocuit cu A1400, așadar dacă ai un astfel de încărcător poți veni la una din reprezentanțele Apple în România (Premium reselleri) și poți cere înlocuirea lui.

Procesul de schimbare descris pe pagina Apple România:

„Du adaptorul afectat la un furnizor de service autorizat Apple participant la program. Începând de la data de 18 iunie 2014, la program vor participa și operatori de telefonie mobilă parteneri. În cadrul procesului de schimbare, va trebui să verificăm numărul de serie al dispozitivului tău iPhone. De aceea, ia cu tine dispozitivul iPhone.”

Deci aveți șanse destul de mari să-l schimbe, așteptăm să scrieți despre experiența voastră cu distribuitorii Apple autorizați din România.

Atenție ! Lista distribuitorilor Apple care participă în program o puteți consulta și aici ! Sau poți merge la un operator de telefonie mobilă din România.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: