Apple a lansat serviciul iTunes Music Store in Romania

Publicat pe 4 oct. 2011 - 18:15 de Mîrzac Iulian

Odata cu lansarea in mai multe tari din Europa, Apple a lansat si in Romania iTunes Store. Serviciul iti permite sa cumperi muzica ta preferata prin intermediul aplicatiei iTunes cu care iti gestionezi muzica din calculator si din iPod/iPhone. Probabil Apple a observat ca sunt si fani din Estul Europei si alte mici tari care merita sa aiba acest serviciu si care doresc sa cumpere muzica online simplu si usor.

Va trebuie doar un cont de utilizator sau Apple ID si de acolo daca ati mai facut plati online nu trebuie decat sa cautati melodia preferata in iTunes Store din aplicatia iTunes si sa apasati pe cumparare. Preturile melodiilor este de regula un dolar.

iTunes Music Store

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Dli 06/10/2011 at 12:24 - Reply

    Era si timpul doar c ala noi in tara functioneaza pirateria si nu cumparatul. Va fi bun pentru topuri ca inspiratie ca in rest nu se va folosi pentru nimic.

Postează un comentariu: