Aplicatie mobila Salvamont pentru iubitorii de munte !

Publicat pe 22 ian. 2013 - 18:02 de Mîrzac Iulian

Aplicatie Salvamont - Vodafone

Continuand seria de aplicatii Vodafone in parteneriat cu diferite institutii/ firme romanesti ieri compania de telefonie mobila a anuntat o aplicatie disponibila pe telefoanele Android cu care vei putea chema un echipaj Salvamont aceasta reusind sa te localizeze mai usor cu ajutorul sistemului GPS din smartphone.

Scenariul pare destul de simplu, in cazul in care ai un accident pe partie ori te-ai departat foarte mult de traseul montan si te-ai pierdut deschizi aplicatia si transmiti locatia salvamontistilor. Sa vedem si cat de utila va fi in realitate.

Aplicatia ofera informatii meteo de pe partii cunoscute, avertismente, stiri lansate de Salvamont, locatiile cabanelor cunoscute precum si trasee montane.

Daca deocamdata aplicatia este disponibila doar pentru Android (datorita utilizatorilor numerosi), in curand se va lansa si o versiune iOS.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: