O parte dintre telefoanele cu Windows Phone 7.5 primesc update la 7.8 !

Publicat pe 23 ian. 2013 - 17:51 de Mîrzac Iulian

Windows Phone 7.8 Update

S-a tot spus de nenumarate ori ca telefoanele mai vechi cu Windows Phone 7.5 nu vor primi update niciodata la Windows Phone 8 (banuim cu totii din cauza limitarilor tehnice in primul rand). Totusi pe pagina de Facebook Windows Phone Columbia s-a postat un mesaj care indica faptul ca din 31 Ianuarie si perioada urmatoare a anului o parte din terminalele lansate cu Windows Phone 7.5 vor primi update la Windows Phone 7.8 odata cu care vor veni si noi functii integrate in ultimele smartphone-uri Windows Phone.

Informatia vine din partea paginii oficiale de Facebook din Columbia a sistemului de operare deci in perioada de dupa Ianuarie 31 sa va asteptati la surprize frumoase.

O problema ar fi ca s-ar putea ca update-ul sa fie doar local in acea tara, insa rand pe rand update-ul va fi lansa si pentru restul lumii.

Updateul ar trebui sa aduca tile-urile redimensionabile, transferul de fisiere prin Bluetooth, noi Tematici pentru interfata grafica, un nou ecran de bootare, si multe altele. Nu se stiu terminalele care vor primi update deocamdata, insa cel mai probabil il vor primi cele cu memorie RAM si Procesor mai puternic.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: