Aplicatie iPhone pentru efect de camera video vintage de 8mm

Publicat pe 22 ian. 2011 - 15:36 de Mîrzac Iulian

8mm Vintage Camera permite celor cu telefoane iPhone sa inregistreze videoclipuri aplicand un efect de film vechi, si posibilitatea sa aleaga din mai multe setari. Este asemanatoare aplicatiei Hipstamatic, numai ca 8mm Vintage Camera functioneaza pentru filmare nu pentru fotografiere.

Aplicatia poate accesa amandoua camerele foto (daca iPhone-ul tau are doua), si vine cu o multitudine de efecte (dupa cum puteti vedea mai jos in demonstratie). Dupa salvare videoclipurile pot fi trimise ori prin e-mail ori pot fi uploadate pe YouTube. Aplicatia functioneaza destul de repede pe iPhone 4. Inregistrarea s-a facut instant fara procesare suplimentara pentru adaugarea efectului. Efectele reproduc destul de fidel genul de filmare din anii 1920,1930,1960 cu purici, linii, miscari laterale ale “filmului”, margine neagra.

Daca esti pasionat de vintage atunci aplicatia asta este pentru tine. Aplicatia se vinde cu 2$ pe AppStore.

8mm Vintage Camera

Demo

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: