Există o aplicație ca în filmul Nerve

Publicat pe 25 oct. 2016 - 8:16 de Mîrzac Iulian

nerve

Am văzut zilele astea un film „Nerve„. Nu știu dacă ați auzit despre el sau dacă l-ați văzut și voi. Este despre o aplicație de smartphone numită Nerve, care devine virală printre adolescenți. Este ca și cum ai juca „Adevăr sau Provocare” doar că fără Adevăr.

Adică odată accesat jocul poți alege să fii de partea celor care se uită la cei provocați ori de partea celor care joacă și primesc provocări. Ideea este că cei care se uită plătesc o sumă de bani pentru ca jucătorii să îndeplinească provocările la bun sfârșit.

Filmul este mai mult pentru adolescenți, însă arată până unde se poate ajunge cu jocurile de smartphone, cu lipsa de empatie între oameni, lumea în care trăim. Câteodată lucrurile ajung la extrem. Vezi: planking extrem sau selfie-uri făcute în condiții extreme.

Unde voiam să ajung eu: m-am gândit că este ori un fel de campanie la o aplicație, am căutat pe internet și a ieșit la iveală Double Dog.

Este o aplicație similară dar care este puțin mai limitată comparativ cu cea din film unde jucătorii sunt urmăriți peste tot și transmit live îndeplinirea provocărilor.

Deci prietenii îți vor trimite provocări, iar tu va trebui să le îndeplinești. Înțeleg că sunt și competiții organizate de către Double Dog,

Sunt curios dacă știți filmul Nerve sau aplicația Double Dog și dacă vă atrage ideea.

Mai jos poți vedea cum un utilizator a primit provocarea de a imita o fântână arteziană sub formă de statuie (am căutat o provocare mai normală).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: