Allview X3 Soul specificații și disponibilitate

Publicat pe 27 ian. 2016 - 8:54 de Mîrzac Iulian

X3 Soul 1

Allview începe anul foarte bine, deja au lansat câteva modele ieftine pe piață, a urmat un alt telefon vândut binișor din seria E, iar acum X3 Soul, a treia generație din seria Soul care este lăudată foarte mult. Allview a reușit să atragă ceva fani în ciuda problemelor de service pe care le-a mai întâlnit. Se pare că prețul primează în preferințele clienților români.

X3 Soul este expresia eleganței care ascunde sub o aparentă fragilitate o putere nebănuită. Designul slim de doar 6,9mm înglobează elemente care fac posibilă rularea fluentă a 20 aplicații deschise simultan. Dacă adăugăm conectivitatea 4G și funcțiile camerei foto care rivalizează cu un aparat profesionist obținem imaginea de ansamblu a unui smartphone irezistibil, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Este tot un telefon Dual-Sim, folosește un procesor True Octa Core 64-bit, memorie RAM de 3GB, vine preinstalat cu Android 5.1, memorie internă de stocare de 32GB expandabilă cu un card microSD de maximum 128 GB, însă doar dacă este folosit cu un singur SIM, deoarece slotul 2 pentru SIM poat fi folosit ori pentru microSD ori pentru un SIM secundar. Avantajul telefonului este că poate oferi pe ambele SIM-uri conectivitate 4G (Max 150Mbps) pe standardele TDD și FDD alternativ, față de cum se obișnuiește 4G pe sim 1 și 3G pe sim 2.

Carcasa este din metal, are muchiile tăiate, ca la iPhone 5S sau Xiaomi Mi4 dacă vă sunt familiare desingurile. Carcasa este unibody și mai subțire decât un creion.

Dacă discutăm despre ecran: are o diagonala de 5,5″ HD AMOLED®, cu o rezoluție de 1280x720px și este protejat de tehnologia Corning Gorilla Glass 3, iar marginea ecranului este ușor curbată.

Telefonul aduce și ceva noutăți pe partea de fotografiere: Camera frontală este de 13MP cu 5 lentile și PDAF  capabilă să focalizeze în numai 0,1 secunde iar deschiderea diafragmei este de f/2.0 care rezultă în imagini mai bune (clare și mai luminoase) în condiții de lumină slabă. Camera foto secundară este de 5MP.

Pentru un telefon atât de mare a fost introdusă și o baterie mărișoară de 3150mAh care scoate conform producătorului 210 ore în stand-by, sau 16.5 ore de convorbiri telefonice.

Cireașa de pe tort: USB Type-C.

Telefonul va putea fi precomandat pe site-ul Allview la un preț de 1.499 lei începând de astăzi însă livrările și disponibilitatea în alte magazine va începe din 15 Februarie.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: